Klanttevredenheid
9
Kidshelden

Wil je Kidshelden boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kidshelden voor een evenement.

Biografie Kidshelden

Hello Kitty LIVE op uw evenement?
Hello Kitty is het bekendste karakter van het Japanse bedrijf Sanrio, en werd in 1973 bedacht door de Japanse ontwerper Yuko Shimizu. Het is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal beroemd merk. Wie kent het niet? Hello Kitty wordt vaak voor kat aangezien, maar het is toch echt een meisje.

Katy Perry en Lady Gaga zijn groot Hello Kitty fan, omdat ze lekker Trendy, Hip & Fashionable is!

Meet & Greet
Ontmoet nu Hello Kitty! In stijl met een roze loper, afzetpaaltjes en een fotowand*. Tijdens een Meet & Greet wordt een knuffel natuurlijk niet overgeslagen. Op de foto met Hello Kitty. Ga met Hello Kitty op de foto voor een green screen scherm, en krijg de foto uitgeprint mee in een voor het evenement op maat gemaakte omlijsting!

Kikker LIVE op uw evenement?
Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Hij vergeet zijn verjaardag wel eens en hij kan nog niet lezen. Maar hij maakt de mooiste tekeningen, hij kan heel hoog springen, en hij zwemt heel ver om hulp te halen als hij zijn vriendjes moet redden. Avontuur is leuk, maar hij is het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier.

Meet & Greet Ontmoet nu Kikker in levende lijve, geef Kikker een knuffel of een high-five! Op de foto met Kikker In de fotostand staat Kikker al te wachten om samen met jou op de foto te gaan. Onze professionele fotograaf schiet het ideale plaatje en zal deze direct voorzien van een gepaste achtergrond. Indien gewenst kan de fotolijst voorzien worden van uw beeldmerk of logo.

Popeye LIVE op uw evenement? Popeye, de stoere zeeheld. Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen. Vanaf 1933 was hij ook te zien in diverse tekenfilms en groeide zo uit tot een van de beroemdste en populairste stip- en tekenfilmreeksen ter wereld. Gewapend met zijn grote spierballen door alle spinazie die hij eet, kan hij iedereen aan! Binnenkort ook te zien in de bioscoop.

Meet & Greet Ontmoet nu Popeye in levende lijve! Op de foto met… Ga met Popeye op de foto voor een green screen scherm en krijg de foto uitgeprint mee in een voor het evenement op maat gemaakte omlijsting!

Spelshow: De Sterkste Ouder De volwassenen staat centraal in deze podium spelshow. Samen met de pesentatrice en de hulp van Popeye worden ouders/bezoekers tegen elkaar uitgedaagd op het podium. Natuurlijk onder het bewonderend oog van de aanwezige kinderen.

Shaun het Schaap LIVE op uw evenement?
Shaun is jong en intelligent. Hij probeert de kudde vaak te redden van een probleem, maar veroorzaakt ze soms ook zelf, en brengt daardoor de schapen in grappige situaties. Meet & Greet Ontmoet Shaun het Schaap in Levende lijve!

Of ontmoet Shaun het Schaap samen met Timmy in levende lijve! Op de foto met Shaun het Schaap In de luxe fotostand met een green screen mogen kinderen en uiteraard ook volwassenen op de foto met Shaun het Schaap. Krijg de foto uitgeprint mee in een voor het evenement op maat gemaakte omlijsting!

Activiteiten: De Championsheeps Sport mee met Shaun het Schaap en Timmy tijdens het sportieve evenement `De Championsheeps’. Kinderen volgen een parcours vol boerderijspelen, van de hilarische Shaun’s Skippyballenrace tot het leuke Melkbussenspel via het Loopfietscircuit tot aan het Hoefijzergooien. Na afloop is er uitgebreid tijd voor een Meet & Greet, knuffelen en foto’s maken maar!

Snoopy LIVE op uw evenement?
Snoopy is al ruim 65 jaar een absolute kidsheld! Een dromerige hond die op het dak van zijn hondenhok de spannendste avonturen in zijn denkbeeldige vliegtuig beleeft.

Meet & Greet Ontmoet en begroet nu Snoopy!
Op de foto met Snoopy Ga met Snoopy op de foto in een luxe fotostand met een green screen scherm, en krijg de foto uitgeprint mee in een voor het evenement op maat gemaakte omlijsting!

Spelshow: Met Snoopy in het vliegtuig Kruip met Snoopy in zijn vliegtuig, doe ook een shawl om en houd het stuur goed vast. We vertrekken! De muziek klinkt en het vliegtuig stijgt op! De windmachine gaat aan en net als in de film wapperen je haren in de wind en staat de shawl van Snoopy naar achteren, KLIK!

De mooiste foto die je ooit live met Snoopy zult maken. De wind gaat liggen en de landing wordt ingezet. Je stapt uit en wij weten zeker dat je heel even ook daar was waar Snoopy vaak is. In zijn en jouw droomwereld. De foto mag je na afloop natuurlijk uitgeprint meenemen.

Winx Club LIVE op uw evenement?
Winx Club wordt wereldwijd in 130 landen vertoond, en is vertaald in 43 talen. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon. Winx Club speelt zich af in Magix, een andere dimensie waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. Bloom, een tienermeisje dat ontdekt dat ze eigenlijk fee is vertekt naar Magix als haar geheim uitkomt. Op de feeënschool in Magix raakt ze al snel bevriend met Stella, Flora, Techna, Layla en Musa. Samen vormen ze een vriendinnengroep genaamd de Winx Club, en vechten ze tegen het kwaad!

Meet & Greet Ontmoet en begroet de feeën van Winx Club!
Winx Miniconcert Dans en zing mee met de feeën van Winx Club tijdens hun spetterende mini concert. Bloom, Tecna, Musa, Layla, Flora en Stella zullen natuurlijk hun bekendste en grootste hits ten gehore brengen, maar ook super toffe nieuwe nummers! Na afloop delen de Winx handtekeningen uit, en kun je natuurlijk ook met ze op de foto. Winx: De Magische Dag

Maak magische Winx tekeningen, Winx Glow in the Dark sieraden of ga voor de Magic Make Over en laat je omtoveren tot een Winx fee! Ook kun je bijna echte vleugels knutselen! Winx Club treedt op met hun Mini concert, en natuurlijk is er na afloop een Meet & Greet zodat de kinderen hun Kidshelden in het echt kunnen ontmoeten.

Sesamstraat LIVE op uw evenement? 
Bert, Ernie, Tommie & Elmo, wie kent ze nou niet? Al 40 jaar lang is dit kinderprogramma een begrip in Nederland. Naast de avonturen in Sesamstraat gaan de karakters ook graag op pad door heel Nederland om hun fans te ontmoeten. En er is natuurlijk niets leukers dan je kidsheld van TV in het echt te ontmoeten!

Sesamstraat Liedjesshow
Naast de Meet & Greets is er ook een Sesamstraat liedjesshow. Bert, Ernie, Tommie en Elmo treden samen met presentatrice Do voor je op. Dans en zing mee met de leukste liedjes uit de Theatershows: `Het Mooiste van Sesamstraat’, `Elmo is Jarig’ en vanaf augustus ook met liedjes uit de nieuwe theatershow `Bonte avond in Sesamstraat’.  De Sesamstraat Liedjesshow is een feest voor jong en oud, en na afloop is er de mogelijkheid voor een leuke foto, dikke knuffel of een high five met alle karakters!

Sesamstraat Doe Dag
Leef je uit op de Sesamstraat Doe Dag! Sieraden maken bij Ieniemienie, Cupcakes versieren bij Cookiemonster, Tekenen met Tommie & op de foto met Elmo. Na het knutselen treden Bert, Ernie, Tommie, Elmo en Do voor je op met de Sesamstraat Liedjesshow en kun je met al je kidshelden op de foto tijdens de Meet & Greet! 

Sesamstraat Parade
Tijdens de Sesamstraat Parade lopen Bert, Ernie, Tommie, Elmo & Pino met muziek door de straten. Leuk voor evenementen!
 

Kidshelden boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kidshelden boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kidshelden
Kidshelden
Kidshelden
Kidshelden
Kidshelden
Kidshelden
Kidshelden

Kidshelden boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kidshelden
Kidshelden
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095