Klanttevredenheid
9
Kerstvrouw

Wil je Kerstvrouw boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kerstvrouw voor een evenement.

Biografie Kerstvrouw

‘ho, ho ho!’ Is de eerste dat men hoort als men deze kerstvrouw tegenkomt. 
En dan hoort men niet de bekende kerstklank maar het commando ‘Ho!’ Want deze kerstvrouw laat iedereen even stoppen, voor een praatje, een lied of een dansje en wordt meestal gevolgd door de schaterlach.  Deze kerstvrouw kan als presentatrice, zangeres of entertainer uw feest verrijken! Met een stralende outfit en breed kerstrepertoire weet zij de kerstballen te laten schudden! Als achtergrondzangeres bij een meeting, als kerstvrouw op een kerstmarkt of avondvullend tijdens een show of kerstborrel; alles kan! Dus niet ho,ho maar ga ervoor!

Kerstvrouw boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. De kerstvrouw is haar feestdagen alter ego. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium. In de traditionele kleuren of voorzien van licht en vleugels als sneeuwkoningin. Bij avondvullende programma’s zijn er zelfs hele andere kerstoutfits die tevoorschijn komen. Zij zingt ook veel andere muziek dan alleen kerstmis, te gek om op te noemen.  De personages van Nancy, waaronder de kerstvrouw, treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw.  Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. De Kerstvrouw is combineren met andere types, als duo of in grotere shows. 
Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Kerstvrouw boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kerstvrouw boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kerstvrouw Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Kerstvrouw

Kerstvrouw boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kerstvrouw
Kerstvrouw
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095