Klanttevredenheid
9
Juni Juliet

Wil je Juni Juliet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Juni Juliet voor een evenement.

Biografie Juni Juliet

Juni Juliet begon zijn carrière al vroeg, toen hij 7 jaar was begon al te spelen op Curacao. Hij bespeelde de mandoline in verschillende televisieprogramma's. Hij werd al snel een TV-ster. Elke zaterdag avond zat het hele eiland verzameld rond de televisie te kijken zijn uitvoering.

Samen met zijn vier broers reisde Juni Zuid-Amerika onder de naam "Tipico Juliet". Tijdens deze periode traden zij op in kinderprogramma's op de Zuid-Amerikaanse televisie. Toen Juni elf was begon hij er ook bij te zingen, sterker nog, hij begon ook met gitaar, basgitaar, piano, orgel en percussie-instrumenten te spelen. De band "Tipico Juliet" was erg populair tussen 1970 en 1977. In 1977 besloot Juni Juliet om solo verder te gaan. In 1990 won hij de gouden Orpheus in Bulgarije.

Juni is actief in cabaret en trad op als een zingende artiest en pianist in diverse landen, waaronder Japan, Rusland, Bulgarije, Hongarije, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, Finland, New York, Miami, Las Vegas, Frankrijk, Spanje, België, Nederland en Engeland. In New York trad hij op in shows met groepen zoals ' Charles St. Paul'.

Juni de cabaret shows:
• Juni & de Russische Revue
• Juni & the Golden Girls 
• Sabor tropische (tropische smaak) 
• Caribisch gebied Tropic Toon 
• Juni Juliet on Tour

Juni Juliet heeft twee soloalbums uitgebracht en werkte mee met verschillende andere albums (B.e.s.s., Libea en korte Cut). In 1987 ontving hij een Caribisch gebied Grammy Award voor beste duet; Biba Awor verbieden (Let's live nu) en in 1989 voor het beste lied; Guitara. In 1990 ontving hij een prijs voor zijn vrijwilligers ambassadeurschap van Curacao.

Na 14 jaar in Noorwegen te hebbengewoond, verhuisde Juni naar Nederland waar hij optrad als een zanger, pianist en entertainer op verschillende locaties en evenementen. Crazy Piano's, Sing & Swing, trad hij op de partij van de bekende Nederlandse zangers Rene Froger, Gordon en Gerard Joling 'de Toppers', Frans Bauer en sterren zoals Lee Towers speelde, Marco borsato, Glennis Grace. Juni heeft gewerkt bij Crazy Piano's in Scheveningen, Rotterdam, Barcelona... Hij introduceerde het concept 'Sing 'n Swing' naar Nederland en het is uitgegroeid tot een groot succes. Sinds 2007 is Juni terug op Curacao waar hij zijn muzikale carrière met optredens op verschillende locaties blijft... Als gevolg van Juni Juliet  zijn brede internationale ervaring weet hij altijd hoe om te zetten elke gebeurtenis & partij in een spectaculaire en onvergetelijke muzikale prestaties. Zijn repertoire gaat u terug naar de 60′s, 70′s en 80′s, van blues tot jazz en van laidback geluiden aan hoog-energetische feestmuziek. Juni Juliet is klaar voor een nieuw avontuur... Maak je klaar voor meer!

Tegenwoordig woont Juni Juliet weer in Nederland. Hij zingt door heel Europa en Nederland is daarbij een hele centrale plek.

Juni Juliet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Juni Juliet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Juni Juliet

Juni Juliet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Juni Juliet
Juni Juliet
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095