Klanttevredenheid
9
José Hoebee

Wil je José Hoebee boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van José Hoebee voor een evenement.

Biografie José Hoebee

José is bekend van meidengroep Luv. Ook solo scoorde José Hoebee afgelopen jaar nog een hit met 'just walk away René'.

José Hoebee, geboren op 29 maart 1954 als José van de Wijdeven begon als 15-jarig meisje te zingen samen met haar 2 zusjes en een vriend. Op één van de talentenjachten waar zij optraden werd ze ontdekt door producer/arrangeur Piet Souer, die samen met producer Hans van Hemert bezig was met het samenstellen van een meisjesgroep. Samen met Marga Scheide en Patty Brard vormde zij een aantal jaren de meidengroep "Luv". Met diverse hits zoals " The greatest lover" " Troyan horse" en " Üome" veroverde zij de ongeveer de hele wereld. Patty Brard verliet de groep in 1980 en samen met vervangster Ria Thiels scoren Marga en José nog een hit ( My number one). Dan houden Marga en José het voor gezien en José gaat solo. 

Al vrij snel scoort ze een nr-1 hit met "I will follow him" een idee van echtgenoot en producer Will Hoebee. Productie was in handen van producer Pim Koopman en samen met hem scoort ze nog enkele top 10-hits. José die zoals een echte Brabantse betaamt, van gezelligheid houdt, neemt samen met vriendin Bonnie St.Claire een album op met Abba songs. Daar blijft het niet bij. Op het album van Ron Brandsteder doet José een gast optreden. Samen met Ron neemt ze het prachtige Leonard Cohen stuk "So long Marianne" op. Ook deze plaat beland in de hoogste regionen van de hitlijsten. 

In 1993 besluit José te stoppen met haar carrière om alle aandacht aan haar gezin te kunnen geven. Tien jaar later (zoon Tim is inmiddels 18 jaar) voelt José onder druk van de vele fans die zij nog steeds heeft dat het tijd wordt de draad weer op te pakken. Vanaf heden is het mogelijk José te boeken voor een optreden, wat zal bestaan uit een aantal bruisende Luv hits, haar solo successen en een aantal duetten. Een half uur plezier en nostalgie!

José Hoebee boeken doe je bij Viking Entertainment!

José Hoebee boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
José Hoebee

José Hoebee boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
José Hoebee
José Hoebee
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095