Klanttevredenheid
9
Het gebroken hartje

Wil je Het gebroken hartje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het gebroken hartje voor een evenement.

Biografie Het gebroken hartje

Arie:
Arie is de man voor wie alle  vrouwen met zekere regelmaat een flinke traan laten. Begeert als hij is kan hij  zich eenvoudigweg niet aan slechts een vrouw geven. Vooral ook door het  rondreizende leven is hij gedwongen avond na avond zijn nieuwe geliefde de  onvermijdelijke afscheidskus te geven. Het wordt hem echter graag vergeven. Als  Arie zijn fenomenale stemgeluid laat horen, smelt ieder hart. En met zijn stem  beroert hij niet alleen de vele vrouwen. Iedereen laat zich meevoeren als zij  de passie horen waarmee Arie de zalen betovert.

Jerommeke:
AAAAAAAAH JA!!!!!!! Jerommeke  houdt van een feessie, waar het gezellig is. Met zijn soepele vingers bespeeld  hij het pianoclavier sneller dan de knopjes. Hij is de man die Het Gebroken Hartje  in de juiste banen weet te leiden en wordt ook wel de smeerolie van de band  genoemd. Een Lambourhgini loopt immers ook niet zonder olie!! Met zijn diverse  kettingen zowel zilver als goud, houdt hij het geheel bij elkaar en is een  onmisbare schakel in het geheel. Die man die op het conservatorium teveel door  de vrouwen werd afgeleid en dus 4x bleef zitten

Sjonnie Gitaar:
En dan onze jongste aanwinst zo weg geplukt uit een vette  hardrockband Sjonnie Gitaar. Hij brengt een schat aan ervaring mee en  tilt ons niveau naar een hoger plan. Het eerste wat hij zei was: moet ik dan  ook van die rare kleding aan, maar na een paar optredens was hij er helemaal  aan gewend en inmiddels gaat hij ook flink tekeer. Er was een voorwaarde  hij wilde perse dat zijn favoriete nummertje Suspicious Minds van onze grote  vriend Elvis Presley op de setlijst zou komen, en dat is inmiddels  gebeurd……hij is  nu natuurlijk  dolgelukkig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikkelen Nelis:
Nikkelen Nelis is er niet de  man naar om er met de pet naar te gooien. Integendeel, Nikkelen Nelis bonkt er  op los als een gebroken hart dat op springen staat. En als zijn hart gaat  springen, dan springt de hele zaal mee. Als er iemand in staat is om het publiek op te stuwen tijdens zijn fameuze drumsolo dan is dat wel Nikkelen  Nelis.

Van deze jongens zijn er  inmiddels 3 cd's en 1 dvd uitgebracht die landelijk goed verkocht zijn en ze regelmatig  op TV ORANJE te zien zijn met een van de 14 videoclips!!!!

Het gebroken hartje boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het gebroken hartje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Het gebroken hartje
Het gebroken hartje

Het gebroken hartje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Het gebroken hartje
Het gebroken hartje
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095