Klanttevredenheid
9
Helmut Lotti

Wil je Helmut Lotti boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Helmut Lotti voor een evenement.

Biografie Helmut Lotti

Helmut Lotti werd bekend werd in het Vlaamse schlagermilieu, maar daarna een nationaal en zelfs internationaal fenomeen werd toen hij overschakelde op een meer klassiek repertoire. Als vertolker van operanummers en/of door orkest begeleide liedjes scoorde hij hits met onder meer "Tiritomba" en "Don't Cry Little Child". 

Na in België furore te hebben gemaakt, breekt hij ook in Nederland door: 'Kuifje in Operaland' brengt 'Helmut Lotti goes Classic II' uit en de cd vliegt met duizenden tegelijk de winkels uit. Na de cd "From Russia With Love" last de zanger een rustjaar in. In deze periode werkt hij aan een nieuw project: Helmut Lotti - The Crooners, een dubbelalbum dat zowel 12 van de grootste crooners verzamelt maar ook 12 eigen nummers bevat, volledig in dezelfde sfeer en stijl. 

Helmut Lotti boeken doe je bij Viking Entertainment!

Helmut Lotti boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Helmut Lotti
Helmut Lotti
Helmut Lotti

Helmut Lotti boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Helmut Lotti
Helmut Lotti
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095