Klanttevredenheid
9
Harpist Lucia

Wil je Harpist Lucia boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Harpist Lucia voor een evenement.

Biografie Harpist Lucia

Lucia Wisse begon op 6 jarige leeftijd met harpspelen bij Margot Flipse-Broeders. Na diens overlijden erfde Lucia haar harp (Wurlitzer) omdat zij op dat moment haar meest belovende leerlinge was. Lucia volgde lessen bij Helga Terlouw-van Renesse, Edward Witsenburg en in Brussel bij Susanna Mildonian.

Zij studeerde op het conservatorium in Utrecht bij Emily Boedijn. Zij volgde masterclasses bij grote namen en won prijzen op diversen concoursen. Als soliste trad zij met verschillende orkesten op in binnen- en buitenland.

Lucia soleerde o.a in het fluit/harp concert van W.A Mozart , Morceau de concert van C. Saint-Saëns en in Konzert für Harfe van G.F.Händel. Ook werkt zij met haar nicht Marlies Wisse (clown Zoey) aan een theater en schoolproductie (Clown Zoey en de harpiste) met muziek als middelpunt. 

Harpist Lucia boeken doe je bij Viking Entertainment!

Harpist Lucia boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Harpist Lucia
Harpist Lucia
Harpist Lucia

Harpist Lucia boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Harpist Lucia
Harpist Lucia
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095