Klanttevredenheid
9
Handsome Poets

Wil je Handsome Poets boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Handsome Poets voor een evenement.

Biografie Handsome Poets

Handsome Poets neemt begin 2010 hun eerste single op. Hiermee worden ze Serious Talent bij radio 3FM. In een jaar tijd groeit de band hard en raakt de juiste snaar bij zichzelf en bij het publiek. Een jaar later winnen ze de 3FM Serious Talent Award. Met 3FM Megahit 'Dance (the war is over)' speelt Handsom Poets voor het eerst bij De Wereld Draait Door. In de weken die volgen leert het grote publiek de band kennen. Het nummer bereikt een top 10 positie in iTunes.

Voor het eerst spelen ze in grote zalen als voorprogramma van Hurts, Naked and Famous en Bløf. Verder zijn ze onderdeel van Serious Talent on Tour. Tijdens het festivalseizoen spelen ze op 60 festivals. In december volgt de Handsome Poets Kersttour, voor het eerst als headliner.

De muziek is te omschrijven als opgewekte frisse pop met een dansbare groove en eighties sounds. De Handsome Poets hebben zich op de kaart gezet en gaan in snel tempo door!

Handsome Poets boeken doe je bij Viking Entertainment!

Handsome Poets boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Handsome Poets boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Handsome Poets
Handsome Poets
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095