Klanttevredenheid
9
Goochelaar Jos

Wil je Goochelaar Jos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Goochelaar Jos voor een evenement.

Biografie Goochelaar Jos

Jos is oorspronkelijk verpleegkundige van beroep! Hij werd geboren in Geleen en als 12 jarige jongen liet zijn tafeltennis coach hem tijdens een tornooi een geweldige truc zien. Jos was zeer onder de indruk... dit moest hij ook leren. Hij oefende tot hij er bij neer viel, maar het lukte hem... en hij vertoond deze truc nu nog. Jos had de smaak te pakken en was dag en nacht aan het oefenen, jaar in jaar uit, en op vrijwel ieder feest werd Jos de grote gangmaker... een groot entertainer was geboren. Hoewel Jos ook nu altijd nog als verpleegkundige werkzaam is en daar ook met regelmaat zijn kunsten vertoond, heeft hij zich ontwikkeld tot een ras artiest.

De afgelopen 25 jaar verdiepte Jos zich in de kunst van het gedachtenlezen en het manupileren van het menselijk brein. Inmiddels weet Jos als mentalist het menselijke brein te bespelen als geen ander. Een unieke ervaring, die je echt MOET meemaken! Jos kan met zijn mentale krachten voorwerpen laten bewegen en verbuigen maar hij is op zijn best met het menselijke brein. Hij neemt het stuur over en brengt je naar plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden... hij geeft je krachten waarvan je niet wist dat je ze had, uiteraard 100% veilig en succes gegarandeerd. Echt een mentaal grootmeester... en met deze vaardigheden treed hij op in gerenommeerde hotels en restaurants van Nederland tot Hongkong en zelfs de prachtige Philippijnen, waar Jos nog steeds enkele maanden per jaar actief is als goochelaar-mentalist. Overdag op straat, en 's avonds in de grote hotels waar hij wordt ontvangen als een held. Inmiddels is er een TV-special gemaakt van Jos als straatgoochelaar en tegenwoordig geeft Jos regelmatig workshops en clinics. 

Zijn grote passie is en blijft mensen verbazen en vermaken. Een volbloed entertainer die met de nodige zelfspot zijn publiek helemaal gek maakt. Met zijn assistent Steve zorgt hij er voor dat uw feest een onvergetelijke happening zal worden, waar zeer zeker nog heel lang over zal worden nagepraat!!!

Vele bedrijven en particulieren hebben al genoten van de shows van goochelaar Jos. Hij verzorgt jaarlijks vele optredens op bruiloften, familiefeesten, themafeesten, bedrijfsfeesten, borrels, recepties en vele andere gelegenheden!

Terwijl de gasten zich te goed doen aan een lekker diner begeeft Jos zich tussen de gangen door aan de diverse tafels om daar zijn acts te presenteren. Ook hier worden de gasten weer direct betrokken bij de diverse acts. Tevens zou er, indien men dit wenst, een centrale act gedaan kunnen worden. Humor staat ook hier hoog in het vaandel. Het is wel belangrijk om na zijn acts zich weer gewoon over te geven aan de maaltijd. Dit moet wel vermeld worden daar men anders het risico loopt met een lege maag naar huis te gaan en dat kan nooit de bedoeling zijn.

 

Goochelaar Jos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Goochelaar Jos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos

Goochelaar Jos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Goochelaar Jos
Goochelaar Jos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095