Klanttevredenheid
9
Goochelaar Igor de Kort boeken

Wil je Goochelaar Igor de Kort boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Goochelaar Igor de Kort voor een evenement.

Biografie Goochelaar Igor de Kort

Stap binnen in de magische wereld van Igor de Kort, waar het lijkt alsof echte toverkracht in het spel is. Deze interactieve voorstelling neemt jong en oud mee op een betoverend avontuur, waarbij de spullen van Igor's oude circus oom magische krachten lijken te bezitten. Wanneer Igor het geheim uit het eeuwenoude toverboek gaat uitproberen, ontdekt hij dat zelfs hij toverwater kan halen uit een onzichtbaar toverkraantje, waardoor hij over ongekende toverkracht beschikt. Maar of dat allemaal goed gaat? Dat blijft een magisch mysterie tot het einde van de voorstelling!

In 2020 maakte Igor de Kort een verbluffende indruk tijdens Holland's Got Talent, waar hij met veel succes heeft meegedaan. De show van Igor laat zowel kinderen als volwassenen in verwondering achter. Een veelgehoorde reactie na Igor's show is dat het niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen enorm leuk was. Met humor, verbazing en interactie weet Igor de Kort zijn publiek te betoveren en mee te nemen in een wereld vol magie.
Naast zijn reguliere shows zet Igor de Kort zich in voor Stichting Gilat, waar hij optreedt als goochelaar in ziekenhuizen om wat magie en vrolijkheid te brengen in moeilijke tijden. Ook geeft hij goochelworkshops aan kwetsbare kinderen voor Stichting Magic Care, waardoor hij niet alleen entertainment biedt, maar ook steun en vreugde aan degenen die het, het meest nodig hebben.
 

Goochelaar Igor de Kort boeken doe je bij Viking Entertainment!

Goochelaar Igor de Kort boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Goochelaar Igor de Kort boeken
Goochelaar Igor de Kort boeken
Goochelaar Igor de Kort boeken

Goochelaar Igor de Kort boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Goochelaar Igor de Kort boeken
Goochelaar Igor de Kort boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095