Klanttevredenheid
9
Gerard Joling look a like

Wil je Gerard Joling look a like boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Joling look a like voor een evenement.

Biografie Gerard Joling look a like

Look & Sound Alike van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.
 

Hij neemt het podium in beslag. Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-show met veel glitter en glamour!
 

Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn. Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Blijf Bij Mij, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, Dan Voel Je Me Beter en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!
 

Zijn podiumpresentatie, en een kippenvel bezorgende gelijkenis van Gerard’s stemgeluid zorgen er voor dat Roy van Breemen in de huid van Gerard Joling, veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen! Niet alleen op de buhne een succes, ook de Vrienden Loterij benaderde hem als stand-in van Gerard Joling.

Gerard Joling look a like boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gerard Joling look a like boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gerard Joling look a like
Gerard Joling look a like
Gerard Joling look a like

Gerard Joling look a like boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gerard Joling look a like
Gerard Joling look a like
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095