Klanttevredenheid
9

Gastsprekers boeken

Gastsprekers boeken, spreker boeken, sprekers boeken

We kunnen als Viking Entertainment gerust stellen dat een gastspreker boeken een absoluut groeiende markt en trend is. Bovendien heeft een gastspreker boeken een bewezen meerwaarde bij veel activiteiten. Een spreker boeken is al lang niet meer iemand vragen die naast een bloemetje overhandigen een concertprogramma voorleest. Nee, sprekers boeken is een van de meest voorkomende bezigheden waar de specialisten van Viking Entertainment zich bijna dagelijks mee bezighouden.  

In veel opzichten is het dan ook een van de snelst groeiende takken van bedrijfsentertainment. Of het nu gaat om een spreker boeken als Wilfred Genee, die een meester is in het geven van een bedrijfspresentatie, of Helga van Leur, die wij eveneens met veel plezier als spreker boeken wanneer het gaat om bedrijfsinnovatie: Viking Entertainment is het juiste adres waar we de juiste gastsprekers boeken op de juiste locatie.

Onlangs werd wetenschappelijk aangetoond dat bedrijfsresultaten gebaat zijn, en personeel onverdeeld enthousiast, bij een dagje teambuilding. En juist een gerenommeerd ondernemer, een bekende Nederlander of een bekende spreker boeken blijkt daarbij een absolute meerwaarde te hebben. Bekende sprekers met een indrukwekkende staat van dienst zijn o.a. Bram Moszkowicz, Humberto Tan, Rene van der Gijp en Maarten van Rossem. Maar dan doen we ongetwijfeld die andere toppers uit de sprekersstal te kort. Bovendien zijn veel stand-up comedians en andere theaterbeesten bekend door hun indrukwekkend humoristische manier van presenteren. Steeds meer geven zij acte de presence op evenementen en bij alle activiteiten waar u het podium wilt bieden aan gastsprekers. Viking Entertainment is de specialist omdat wij al sinds mensenheugenis niets ander doen dan sprekers boeken.           

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095