Klanttevredenheid
9
Fred Siebelink

Wil je Fred Siebelink boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fred Siebelink voor een evenement.

Biografie Fred Siebelink

Fred Siebelink radiocarrière begint bij Omroep Utrecht. Landelijke wordt hij bekend door zijn werkzaamheden bij Veronica. Daar is Fred in de nacht te horen met ‘Shockradio’. Samen met onder anderen Rob Stenders, Hilbert Elskamp en Floortje Dessing maakt hij elke zaterdagnacht een spraakmakend programma op Radio 3. Toen Veronica in 1995 het publieke bestel verliet, werd naast HitRadio Veronica, het alternatieve station Kink FM opgericht. Evenals Rob Stenders kwam ook Fred hier terecht.

Na een paar maanden vertrekken Rob en Fred echter alweer bij Kink FM. Zij vinden dat ze zich te veel aan een bepaald format moeten houden en zelf te weinig invloed hebben op de muziekkeuze. De twee vertrekken naar Radio 3FM waar ze bij de VARA het programma 'Stenders' krijgen tussen 14:00 en 16:00 uur. Hun muzikale kennis en liefde kunnen ze kwijt in het programma Freakolympics’ dat ze op vrijdagnacht tussen 1 en 3 uur krijgen op 3FM.

Toen Edwin Evers in april 2000 besloot Radio 3FM te verruilen voor Radio 538, verhuisde het programma van Rob Stenders naar de ochtenduren. Uiteraard verhuisde Fred mee. Uiteindelijk is Fred alweer ruim vier jaar elke werkdag te beluisteren tussen 6 en 9 uur als side-kick bij het programma 'Stenders Vroeg' en natuurlijk op vrijdagnacht in de 'Freakolympics'. Daarnaast viel Fred onder andere in voor Claudia de Breij.

In juni dit jaar begon Rob Stenders met 'Stenders Vroeg Op' op Yorin FM of Fred mee ging was lange tijd onbekend. Hij heeft in mei tijdelijk een programma gepresenteerd op Radio M Utrecht, maar mag uiteindelijk toch aanschuiven bij Stenders op Yorin FM. Elke werkdag is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen als side-kick in 'Stenders Vroeg Op' tussen 6:00 en 9:00 op Yorin FM. In de nacht van vrijdag op zaterdag presenteert hij tussen twaalf en twee de 'Freakolympics' samen met Rob Stenders.

Sinds september 2010 is hij terug op 3FM bij de toen nieuwe omroep Powned, waar Stenders inmiddels ook werkt. Elke vrijdag zijn Stenders, Siebelink, Gussinklo en anderen te horen in Stenders Late Vermaak.

Fred Siebelink boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fred Siebelink boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fred Siebelink
Fred Siebelink

Fred Siebelink boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fred Siebelink
Fred Siebelink
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095