Klanttevredenheid
9
Fokke Simons

Wil je Fokke Simons boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fokke Simons voor een evenement.

Biografie Fokke Simons

Fokke Simons is een van Nederlands meest spraakmakende en succesvolle artiesten groepen. Degroep is samengekomen in november 2018 en bestaat uit Michael Foru, Ritse De Jonge en StefanBroekman. Door de karakteristieke eigenschappen van Fokke Simons weten ze veel mensen te imponeren methun muziek.

Met een geheel eigen sound weten ze het ver te schoppen in het maken van muziek dattevens ook erg goed geluisterd wordt op evenementen en shows. Het collectief kenmerkt zich dooreen mix van hiphop/pop & house invloeden te combineren tot één sound.

Met een kersvers contract bij Sony, een landelijke tour met Maan en hits zoals Oh My, Ballin’ en Fancy– is Fokke Simons met recht de nieuwe hiphop-sensatie van Nederland te noemen. Aanstekelijkeproducties, teksten en video’s waar zelfspot en humor hand in hand gaan met een bak talent, zorgenervoor dat het lastig is om niet onder de indruk te zijn van dit innemende kwartet.

Fokke Simons boeken doe je bij Viking Entertainment!

... boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze .... Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fokke Simons

Fokke Simons boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fokke Simons
Fokke Simons
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095