Klanttevredenheid
9
FloorJaxx

Wil je FloorJaxx boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van FloorJaxx voor een evenement.

Biografie FloorJaxx

Deze spectaculaire DJ-act combineert de beste hits  met een geweldige show van live muzikanten. Waarom zou je kiezen tussen een DJ of een band als je beide kan hebben? De DJ draait non-stop en de show wordt aangevuld met optredens van live muzikanten, die geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Van een ‘kleine’ show met 2 muzikanten (bijv zang en sax) tot een grote showband met 5 of 6 muzikanten én danscrew; alles is mogelijk! En dat alles met als basis een energieke DJ die alle platen op unieke wijze aan elkaar mixt.

Als enige act in Nederland wordt de muziek op maat gemaakt voor de muzikanten, zodat deze niet enkel als ‘MC’ of muzikant meespelen met de DJ, maar daadwerkelijk elkaar muzikaal aanvullen en samen een waanzinnige performance neerzetten!

FloorJaxx boeken doe je bij Viking Entertainment!

FloorJaxx boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
FloorJaxx
FloorJaxx
FloorJaxx
FloorJaxx
FloorJaxx
FloorJaxx

FloorJaxx boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
FloorJaxx
FloorJaxx
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095