Klanttevredenheid
9
Ferry de Graaf

Wil je Ferry de Graaf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferry de Graaf voor een evenement.

Biografie Ferry de Graaf

Ferry de Graaf is niet zomaar een naam in de Entertainment wereld. Hij is een begrip! Al sinds zijn twintigste jaar maakt hij indruk op de bühne, met grote shows als Saturday Night Fever, Chicago, The Wiz en Dirty Dancing. Daarnaast domineert hij al jaren ieder weekend de dagprogrammering van RTL4 en RTL5.

Gespecialiseerd in Lifestyle, Entertainment en Fashion betrekt hij zijn kijkers en zijn livepubliek tijdens uw congres of evenement bij de gekozen onderwerpen. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in de gasten, maar daarnaast kan hij ook ad rem en recht voor zijn raap zijn!  Altijd zijn mening of keuze zorgvuldig onderbouwend, zodat er nooit een nare nasmaak ontstaat. Door zijn jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende onderwerpen, kan en weet hij over elk onderwerp mee te praten en staat hij nooit met een mond vol tanden. 

Door zijn jarenlange ervaring in de commerciële uren van het (commerciële) RTL, weet hij als geen ander hoe je een bepaalde boodschap over moet brengen en hoe je moeilijke materie op een gemakkelijke manier uit kunt leggen. Zelf noemt hij dat altijd: Jip en Janneke Taal. Daarnaast kun je niet voor de televisie werken zonder uit te blinken in improvisatie. Hierdoor kan hij als de beste mensen enthousiasmeren en motiveren. 
Een van zijn vaak gebruikte onderdelen in zijn programma is een Fashionshow, waarbij een aantal ‘vrijwilligers’ uit het publiek de kans krijgen om hem te ondersteunen tijdens een terugblik door de geschiedenis of een vooruitblik van de toekomst van hun eigen bedrijf. Natuurlijk compleet met alle bijbehorende outfits.

Ferry de Graaf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ferry de Graaf boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ferry de Graaf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ferry de Graaf
Ferry de Graaf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095