Klanttevredenheid
9
Ferdinand Goudsmit boeken

Wil je Ferdinand Goudsmit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ferdinand Goudsmit voor een evenement.

Biografie Ferdinand Goudsmit

Maak kennis met Ferdinand Goudsmit - niet alleen een meester-sleutelmaker, maar ook een onverschrokken avonturier. Zijn leven zit boordevol spannende verhalen, en hij reist het hele land door met zijn kar vol spullen, altijd klaar om anderen te betoveren met zijn vertellingen.Ferdinand Goudsmit is een uniek straattheaterfenomeen. Met zijn opvallende kar vol artefacten doorkruist hij het land om het erfgoed van zijn familie te delen. Al generaties lang zijn de Goudsmits sleutelmakers, en Ferdinand draagt nu de verantwoordelijkheid om dit rijke erfgoed voort te zetten. Hij is gepassioneerd over zijn vak en deelt zijn verhalen graag met eenieder die wil luisteren.
Laat je meeslepen door de betoverende vertellingen van Ferdinand Goudsmit, terwijl hij je uitnodigt voor een reis vol avontuur, geschiedenis en de magie van het leven. Elk object in zijn kar draagt een verhaal met zich mee, en Ferdinand brengt deze verhalen tot leven met zijn levendige vertelkunst. Ontdek de fascinerende wereld van Ferdinand Goudsmit, waar sleutels niet alleen deuren openen, maar ook harten en geesten.
Ferdinand is een mobiele straattheateract die op diverse locaties kan worden ingezet. Met zijn kar vol bijzondere voorwerpen weet hij jong en oud te intrigeren, en hij belooft een onvergetelijke ervaring voor iedereen die zijn pad kruist.
 

Ferdinand Goudsmit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ferdinand Goudsmit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken

Ferdinand Goudsmit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ferdinand Goudsmit boeken
Ferdinand Goudsmit boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095