Klanttevredenheid
9
Extazz boeken

Wil je Extazz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Extazz voor een evenement.

Biografie Extazz

De muziekformatie Extazz bestaat uit acht top muzikanten die allemaal hun sporen wisten te verdienen in verschillende topformaties in Nederland, maar ook op Curacao en Aruba.

Door de vele jaren ervaring en kwaliteit van ieder een van de muzikanten, is het wel zeker dat Extazz aan al uw wensen en verwachtingen zal voldoen. Ondanks de kleine bezetting weet Extazz zich altijd te onderscheiden door ee
n sterke ritmische en harmonische sectie aangevuld met twee ijzersterke blazers. De muzikanten van Extazz zorgen voor een geweldige begeleiding van de twee allround zangers die zeker in staat zijn om het publiek in een extase te brengen. Het bereiken van een heuse muzikale extase wordt zeker niet uitgesloten. Zo'n muzikale extase zou je toch niet willen missen?

Extazz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Extazz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Extazz boeken

Extazz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Extazz boeken
Extazz boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095