Klanttevredenheid
9

Eventorganisatie

Viking Entertainment is een ervaren eventorganisatie dat zich aan de top van de event organisaties bevindt. We krijgen elke dag aanvragen binnen voor muzikale omlijstingen van een avond. We hebben eventorganisatie ook te maken met de grote namen uit de branche. Denk aan namen als Kensington, Guus Meeuwis,en Martin Garrix. Maar aan de andere kant zijn we ook gewoon een eventorganisatie voor bands en elke andere vorm van artiesten. Het komt er op neer dat we met elk segment uit de muziekwereld te maken hebben. Radio, tv en natuurlijk live optredens, kunnen geregeld worden via Viking Entertainment.
Eventorganisatie

Viking Entertainment als eventorganisatie

Als eventorganisatie probeert Viking iets extra's uit te stralen dan de norm. Vrijwel alle werknemers hebben ervaring in het werkveld en kunnen daardoor de beleving optimaal overbrengen naar de klant, dit in tegenstelling tot veel andere eventorganisaties. Viking Entertainment biedt mogelijkheden op vrijwel elk gebied van entertainment.

Over Viking Entertainment

Viking Entertainment bestaat als entertainmentbedrijf al meer dan 50 jaar. Onder de naam Viking Productions opereerde het bedrijf sinds de oprichting jarenlang vanuit het Noord-Limburgse Stramproy, maar sinds 2000 is het hoofdkantoor gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther en werd de naam gewijzigd in Viking Entertainment.

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095