Klanttevredenheid
9
Esther Hart boeken

Wil je Esther Hart boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Hart voor een evenement.

Biografie Esther Hart

Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor "De Lenteklokjes" en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam "Release". En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.


Ze maakte deel uit van 'D-Wys and the Voices of Soul" Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film 'Faking da funk'. En werkte ze mee aan de kinder CD "In de Maneschijn" Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met `Ain't no Lies`, dat op nummer acht van de dance-charts belandde.

In 2003 werd Esther bij het grote publiek bekend. Esther was dit jaar in de race voor deelname aan het Songfestival. Met een overtuigende overwinning in Ahoy met het liedje "One More Night" mocht Esther Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Riga. Esther eindigde op de 13de plaats. Tegelijkertijd met het Songfestival kwam ook Esther's debuutalbum uit "Straight from the Hart" Met het nummer "One more Night" behaalde Esther een top 20 notering in de Nederlandse hitlijsten. Later zijn van dit album nog "You'll never know" en "If I Knew You Then" uitgebracht.

Esther heeft ook haar medewerking verleend aan goede doelen acties. Een ander goede doelen actie was "Zing mee voor de rechten van het Kind". Een uniek project waarbij bekende Nederlandse Artiesten en acteurs klassieke American Songbook-Jazz nummers zingen. Een aanzienlijk deel van de opbrengst wordt besteed aan Unicef-projecten wereldwijd. Op het album "What a Difference a day Makes" zingt Esther samen met Toots Tielemans het nummer "Smile". Naast haar pop repertoire heeft Esther de afgelopen jaren bewezen ook een verdienstelijke Jazz zangeres te zijn. Getuige haar optredens met het "Trio Ruud Jacobs" en Trio Peter Beets.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en op de Rock Academie in Tilburg. Ze heeft daar zanglessen gegeven vooral gericht op zangtechniek.

Esther Hart boeken doe je bij Viking Entertainment!

Esther Hart boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Esther Hart boeken
Esther Hart boeken
Esther Hart boeken
Esther Hart boeken

Esther Hart boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Esther Hart boeken
Esther Hart boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095