Klanttevredenheid
9
Dolly Pardon

Wil je Dolly Pardon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dolly Pardon voor een evenement.

Biografie Dolly Pardon

‘Pardon?’ Is de eerste reactie die men heeft bij het zien van deze rondborstige Dolly, meestal gevolgd door de eerste schaterlach. Na van de eerste schok te zijn bekomen merkt men dat deze lieve, ondeugende Dolly ondanks haar soms lompe voorkomen, vaak keurig ‘pardon’ zegt. Zodra zij begint te zingen hoor je echter wederom ‘pardon?’ bij het horen van de stem die men niet had verwacht! Keurig zingend kan ze ieder vermaken, maar als zij los gaat is pardon wellicht wel ooit op zijn plaats…

Dolly pardon boeken 

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Dolly Pardon is haar wilde western alter ego. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium.  Zoals de echte Dolly heeft zij vele blonde pruiken, outfits en hoge hakken en uiteraard een flinke boezem maar voor de rest is zij de wat forser uitgevallen zus.  Zij zingt ook veel andere muziek dan alleen Dolly, uit het country&western genre.  De personages van Nancy, waaronder Dolly Pardon, treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw. Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Dolly is combineren met andere types, als duo of in grotere shows. Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Dolly Pardon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dolly Pardon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dolly Pardon
Dolly Pardon
Dolly Pardon
Dolly Pardon
Dolly Pardon

Dolly Pardon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dolly Pardon
Dolly Pardon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095