Klanttevredenheid
9
Djezja

Wil je Djezja boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Djezja voor een evenement.

Biografie Djezja

De Utrechtse rapper Djezja (voorheen bekend onder de naam Kippie) heeft al een serieuze staat van dienst: veertien weken in de Album Top 100, ijzersterke 101Barz sessies, miljoenen streams en tracks samen met Boef, Ali B, Bizzey, Josylvio, Yung Felix, Poke, Mr. Polska, 3Robi, Jack en Kevin.

Djezja boeken

Als klein jongetje kende Djezja de teksten van 2Pac al uit zijn hoofd, en dan niet slechts de woorden. Hij begreep de kern, dat tegenslagen bij het leven horen. Dat je moet blijven doorgaan wat er ook gebeurt. Hij haalde zijn kracht uit muziek. Het werd deel van zijn leven, voedde zijn ambitie en wees hem langs het rechte pad, de muzikale weg. Zijn flow – afwisselend agressief en koelbloedig – leent zich perfect voor de straatraps die hij op geloofwaardige en authentieke wijze met de wereld deelt. Tegelijkertijd laat hij met dansbare hiphop een andere kant horen, uitermate geschikt om nachtelijke dansvloeren in beweging te brengen.

Boekingen van Djezja

Djezja heeft recent meerdere tracks gereleased waaronder ‘Ben Ik Weg’, ’112’ ft. Mr. Poslka, ‘Alleen’ ft. Jack en ‘Zo High’ ft. Poke en Yung Felix. Verschillende samenwerkingen waarop deze beiden kanten weer sterk naar voren komen.

Djezja boeken doe je bij Viking Entertainment!

Djezja boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Djezja
Djezja

Djezja boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Djezja
Djezja
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095