Klanttevredenheid
9
Dj Jan Smit boeken

Wil je Dj Jan Smit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jan Smit voor een evenement.

Biografie Dj Jan Smit

DJ Jan Smit is één van de Nederlandse deejays met de allergrootste staat van dienst. Ooit in zijn eigen woonplaats begonnen met een drive in show voor feesten en partijen en nu uitgegroeid tot één van de allerbeste allround deejays van Nederland. Jan kan gewoon alles. Hij draait van House tot Strauss bij wijze van spreken. Jan wordt door iedereen gewaardeerd. Hij is een prima presentator en een fantastische entertainer.
 

"Weet je wat ik nou het perfecte van Jan vind? Dat hij gewoon echt in alle zalen inzetbaar is en dat altijd met een enorm enthousiasme doet". Die opmerking kregen wij van het grootste uitgaanscentrum van Nederland. En dat mag terecht een compliment genoemd worden! "Jan kent het publiek als geen ander". Dat was de opmerking na alweer een geslaagde avond in een andere lokatie. Jan Smit behoort bij de top categorie van deejays in Nederland. Altijd een geslaagde avond met de nodige humor en aan het einde een fantastisch enthousiast publiek!

Dj Jan Smit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Jan Smit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj Jan Smit boeken
Dj Jan Smit boeken

Dj Jan Smit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Jan Smit boeken
Dj Jan Smit boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095