Klanttevredenheid
9
Disco Kings boeken

Wil je Disco Kings boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Disco Kings voor een evenement.

Biografie Disco Kings

Heb je zin in een avond gezellig stappen? Dan ben je toe aan een avondje The Disco Kings! The Disco Kings is opgericht door de DJ Christo Meijer. Bekend van City Lido (Groenlo), De Radstake (Varsseveld) en goed voor meer dan 60 jaar feestervaring ;-). Sinds de Zwarte Cross van 2007 draait hij en heeft hij menig feestje onveilig gemaakt.
 

Heerlijk een avondje swingen op hits van nu en 70´s, 80´s & 90's muziek, met de originele videoclips. Meer dan 9000 videoclips, dus ook jouw favoriet zit erbij!
 

Om het ultieme discogevoel te ervaren, geef ik elke avond leuke cadeautjes weg (discobollen, kubussen, lichtstaven, etc.) We treden op in disco outfit of in normale kleding, de keus is aan jou.
 

The Disco Kings maken van elk bedrijfsfeest, verjaardig, kermis, bruiloft of classic party een succes. The Disco Kings geven je 100% feestgarantie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disco Kings boeken doe je bij Viking Entertainment!

Disco Kings boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Disco Kings boeken

Disco Kings boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Disco Kings boeken
Disco Kings boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095