Klanttevredenheid
9
Del Norte

Wil je Del Norte boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Del Norte voor een evenement.

Biografie Del Norte

Biografie Del Norte!  
 
Deze viermansformatie met een ruime muzikale blik zet met onder andere latin, cumbia, son en musica mestiza dat heerlijke sfeertje neer waarmee je je in Mediterrane of Zuid-Amerikaanse sferen waant. Aanstekelijke, warme muziek die verrassend wordt versneden met in het Nederlands vertaalde songteksten.

Puur muziekplezier met pasión gebracht op het podium van café of theater, een dansfeest of als sfeermaker bij je borrel.  

DEL NORTE BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT 
 
Del Norte! is voor de muzikanten de ontknoping in een lange geschiedenis waarin ze zich individueel roerden in onder meer new wave bandjes, koormuziek, kindertheatergezelschappen en jazzformaties. Die rijke levenservaring komt er nu uit in een heerlijk mengsel van melancholie, bijna over-de top-romantiek en uitgelaten vrolijkheid. Voertalen: Spaans, Frans, Engels, Nederlands en bovenal: de taal van het hart.  

De band rolt door succesvolle optredens van het ene in het andere privé- of bedrijfsfeest. Is daarnaast al jaren een terugkerende gast op diverse podia in cafés, zorgt voor sfeer in restaurants, is de huisband van dansons in diverse Nederlandse theaters en gaat los op festivals, zoals het jaarlijkse Bredewegfestival 
in Amsterdam. De ingrediënten voor al die feestjes: zang, gitaar, contrabas, piano, accordeon, charango, percussie en een immer enthousiast publiek
 

Del Norte boeken doe je bij Viking Entertainment!

Del Norte boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze formatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Del Norte
Del Norte
Del Norte
Del Norte
Del Norte
Del Norte

Del Norte boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Del Norte
Del Norte
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095