Klanttevredenheid
9
De Spetterende Playbackshow

Wil je De Spetterende Playbackshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Spetterende Playbackshow voor een evenement.

Biografie De Spetterende Playbackshow

Meezingen, meedansen, meelachen, meebeleven. Een muzikale poppenkast! Deze poppentheater talentenjacht wordt gepresenteerd door Leo. Hij probeert deze show in goede banen te leiden, en dat lukt met moeite. Het gaat namelijk nogal eens mis in zijn show. Gelukkig treden er genoeg artiesten op om de kinderen mee te laten zingen en dansen. Aan het einde van de show bepaald het publiek wie de winnaar is!
Met ruim 35 jaar theaterervaring weet Theater Fantast een unieke voorstelling van 45 minuten neer te zetten met theatergevoel, veel interactie met het publiek en swingende liedjes welke kinderen al snel kunnen meezingen.

Het poppentheater wordt gespeeld met grote poppen, vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat. De show kan binnen verzorgd worden met het sterrentheater of buiten in het speciale bustheater.

Optioneel bij te boeken is Tony de Toekan. Zijn nest wordt geplaatst naast het poppentheater en is op afstand te bedienen. Na de voorstelling kunnen kinderen op de foto met Tony de Toekan. De extra kosten hiervoor bedragen €145,-

De Spetterende Playbackshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Spetterende Playbackshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Spetterende Playbackshow
De Spetterende Playbackshow
De Spetterende Playbackshow
De Spetterende Playbackshow

De Spetterende Playbackshow boeken?

EUR Prijs v.a. € 725,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Spetterende Playbackshow
De Spetterende Playbackshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095