Klanttevredenheid
9

Dansgroepen

Dansgroepen, dansgroep, dansgroep huren

De laatste jaren is er door de komst en populariteit van talloze danceprogramma's en dansshows op TV  bij Viking Entertainment een enorme vraag gekomen naar dansgroepen. En juist door die TV shows is er ook een enorme wildgroei en overkill ontstaan in het aanbod van die dansgroepen. Een dansgroep huren is daardoor een specialisme geworden waar expertise bij komt kijken. Welke dansgroep past er bij uw evenement en welke dansgroep nu juist niet? En om welke reden? Wat moet u weten en waar moet u op letten? Heeft u een thema-avond, wilt u een showballet of zoekt u een ballerina?     

Er komt heel wat bij kijken wanneer en op welk moment een dansgroep het predicaat 'professioneel'  mag en kan voeren. Welke dansgroep 'hoort' bij uw evenement? Wat zijn de eisen over de grootte van het podium, hoe is de indeling van de kleedlocaties en wat te doen met de indeling van de avond? Kortom: al 4 aspecten die aantonen dat alleen de echte experts u kunnen helpen bij het boeken van dansgroepen. Maar wanneer we de échte dansgroepen eenmaal in onze stal laten plaatsnemen, of wanneer we de juiste dansgroepen weten te vinden, dan kunt u ook met een gerust hart vertrouwen op onze kennis en ervan uitgaan dat we leveren wat u vraagt.

 THE LONDON KNIGHTS, IVAN PAULOVICH, DANCARINAS TROPICAL of 20 spetterende en swingende Braziliaanse danseressen? Bij Viking Entertainment kunt u elke gewenste dansgroep huren. Wij zijn dagelijks bezig met het in elkaar zetten van shows, presentaties en evenementen waar het scala gaat van intiem klein en op huiskamerlocaties tot feesttenten, bedrijfsfeesten en showballetten in Ahoy!

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095