Klanttevredenheid
9
Clown Dico boeken

Wil je Clown Dico boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Clown Dico voor een evenement.

Biografie Clown Dico

Clown Dico goochelshow is een jonge en energierijke clown die jawel, is afgestudeerd van de goochelschool. Een school waar hij van zijn grote goochelmeester allerlei spannende  en leuke goocheltrucs geleerd heeft. Tijdens deze goochelshow laat hij alle trucs zien die hij geleerd heeft. Maar als blijkt dat de goochelstokken niet helemaal mee willen werken dreigt de hele show in het duigen te vallen. Doekjes verdwijnen en verschijnen op de meeste rare manieren,  de konijnen weten niet meer wat te doen, echt alles gaat fout. Hopelijk kunnen de kinderen Clown Dico helpen om alles weer te herstellen. 
 

Clown Dico Goochelshow boeken

Clown Dico Goochelshow staat bekend om zijn interactieve kindershows. Kindershows met veel humor, spanning, magische goocheltrucs en doldwaze spelletjes. Dat zijn de elementen waarvan al vele duizenden kinderen hebben mogen genieten in zowel  Nederland als België. 

Clown Dico boeken doe je bij Viking Entertainment!

Clown Dico goochelshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze show. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Clown Dico boeken
Clown Dico boeken
Clown Dico boeken

Clown Dico boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Clown Dico boeken
Clown Dico boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095