Klanttevredenheid
9
Chef'Special boeken

Wil je Chef'Special boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Chef'Special voor een evenement.

Biografie Chef'Special

Chef’Special beleeft een bijzonder succesvol jaar met het tweede album ‘Passing Through’ dat de eerste plek van de albumlijst bereikte. De band scoorde een grote hit met de single ‘In Your Arms’ en speelde op festivals als Concert at SEA en Pinkpop.
 

De Haarlemse band staat bekend om hun energieke liveshows die menig festivalpubliek al heeft laten dansen. Ze serveren een muzikale mix van hiphop, reggae, funk en ontspannen grooves met stevige gitaren.
 

Na de release van hun debuutplaat ‘On for the Mrs.’ in het voorjaar 2011 is Chef’Special continue on the road. Ze worden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, touren mee in de 3FM Serious Talent On Tour en staan op Lowlands voor een dolenthousiast publiek.
 

De band vertrekt naar Brooklyn, NY voor de opname van een nieuw album. ‘Passing Through’, de opvolger van ‘One For The Mrs.’, is in februari verschenen. 

Chef'Special boeken doe je bij Viking Entertainment!

Chef'Special boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chef'Special boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Chef'Special boeken
Chef'Special boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095