Klanttevredenheid
9
Charlotte Glorie

Wil je Charlotte Glorie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Charlotte Glorie voor een evenement.

Biografie Charlotte Glorie

Charlotte Glorie - Kleinkunst van grote klasse!

Al sinds 1990 treed ik met mijn luisterliederen en conferences op voor zeer uiteenlopende publieksgroepen en op allerlei verschillende plekken. 
Van kinderboerderij tot bejaardenhuis, van studentenkamer tot Eerste Kamer, van hoogleraren tot verstandelijk gehandicapte bakkerijmedewerkers, van Maassluis tot Maastricht. Over het algemeen bestaat mijn publiek uit senioren, maar iedereen die ervoor open staat om echt te luisteren, is welkom om van mijn voorstelling te komen genieten. Ik schrijf al mijn teksten en melodieën zelf en begeleid mezelf bij het zingen aan de piano. 

Alles wat me beweegt en bezighoudt kan aanleiding zijn voor het schrijven van een tekst: mijn visuele handicap en hoe anderen en ikzelf daarmee omgaan, ontwikkelingen in zorg en onderwijs, bijzondere ontmoetingen met mensen en opmerkelijke maatschappelijke trends. Speciaal voor de decembermaand heb ik een flink aantal eigentijdse kerstliederen en –verhalen op mijn repertoire staan. 

Spannende uitdaging

Ik houd ervan om zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij mijn publiek te staan. Als het even kan, speel ik in op de situatie van het moment. Ik werk niet met een standaardprogramma, maar bepaal, in overleg met de opdrachtgever en op grond van de sfeer ter plekke, welk materiaal het beste bij de gelegenheid en het publiek past. Zo schrijf ik voor menig congres of symposium liederen of conferences die zijn toegesneden op het thema. Daarnaast bezorg ik ouderen-, vrouwen- en vrijwilligersverenigingen graag een paar onvergetelijke uren. Elke voorstelling is uniek. Zo blijft optreden voor mij steeds een spannende uitdaging.

belangrijk om te weten.

Tijdsduur.

In overleg is alles  mogelijk: een middag- of avondvullend programma, maar ook één of meerdere korte optredens.
 

Charlotte Glorie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Charlotte Glorie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze senioren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Charlotte Glorie
Charlotte Glorie
Charlotte Glorie

Charlotte Glorie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Charlotte Glorie
Charlotte Glorie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095