Klanttevredenheid
9
CavaOke boeken

Wil je CavaOke boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van CavaOke voor een evenement.

Biografie CavaOke

CavaOke, een live-karaokeband. De band bestaat uit vier muzikanten (drums, bas, gitaar en toetsen) en een entertainster. Het is aan het publiek om, samen met de liveband, op het podium te kruipen en hun favoriete nummers te zingen.
 
De show start met een medley van ongeveer 15 minuten, waarin het concept wordt uitgelegd en het publiek helemaal warm wordt gemaakt om zich in te schrijven en op het podium te komen staan. Nadien is het hun beurt! Het publiek kan zich inschrijven via de smartphone. De entertainster, die ook de intromedley zingt, praat het geheel aan elkaar en kondigt telkens aan wie de volgende is die zijn kans mag wagen. Er is een lijst van meer dan 100 nummers waaruit iedereen kan kiezen. Nadat ze hun kans hebben gegrepen en op het podium het beste van zichzelf hebben gegeven, krijgen ze een glaasje cava om hun succes te vieren!

Voor de zangers en zangeressen ad interim voorzien wij een scherm op de vloer, waarop de teksten meelopen met de liveband. Zo kunnen ze de tekst volgen en zien wanneer ze moeten invallen, zoals dat in een klassieke karaoke ook het geval is. Maar ook aan het publiek is gedacht: zij kunnen ook alle teksten meevolgen op een groot scherm dat naar hen gericht is. Zo betrekken we iedereen bij het geheel, en kunnen zij meezingen.
 
Inschrijven doen kandidaat zanger(s)(essen) via een QR-code. Die zijn verspreid doorheen de zaal op setlisten met onze songs op, maar de code komt ook tussen elk nummer op het projectiescherm. Wanneer ze die code scannen, komen ze terecht op het inschrijvingsformulier. Hier kunnen ze hun naam opgeven en een nummer uit de lijst kiezen. Ze komen dan op onze wachtlijst te staan. Na elk nummer komt de entertainster op het podium om de volgende persoon aan te kondigen, terwijl de band op de achtergrond blijft verder spelen: zo komen er geen stiltes in de show.
 
Zien mensen het niet zitten om alleen op het podium te kruipen? Geen nood: ze kunnen zich ook met meerderen inschrijven. Zo staan ze er niet alleen voor tijdens hun eerste podiumervaringen. Daarbovenop zitten er ook nog een aantal echte duetten in onze set, waarbij er voor beide zangtalenten een andere stem is om te zingen (bijvoorbeeld Paradise by the Dashboard Light, Barbie Girl en Shallow). Extra fun gegarandeerd!
 
Tot slot hebben wij de mogelijkheid om eigen accentlichten en rookmachines mee te nemen. Die zijn geprogrammeerd op de nummers, waardoor er nog een extra showelement toegevoegd wordt.

Wat als niemand zich inschrijft om te komen zingen? 
Dit is iets wat wij nog op geen enkele show hebben voorgehad tot nu toe. Stel dat er toch een dipje in de show zou komen, hebben wij enkele korte medleys voorbereid om het publiek weer in gang te trekken. Die worden dan gezongen door onze entertainster. Maar zoals reeds vermeld, tot nog toe is dat nooit een probleem geweest!

CavaOke boeken doe je bij Viking Entertainment!

CavaOke karaokeband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
CavaOke boeken
CavaOke boeken
CavaOke boeken
CavaOke boeken
CavaOke boeken

CavaOke boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
CavaOke boeken
CavaOke boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095