Klanttevredenheid
9
Bootleg Betty

Wil je Bootleg Betty boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bootleg Betty voor een evenement.

Biografie Bootleg Betty

Bootleg Betty deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is.

Bootleg Betty boeken

Dat is te horen op de debuut-ep Left the Barn die in 2015 wordt uitgebracht op het label Kroese Records, opgezet door platenzaak Kroese. De uitverkochte releaseshow vormt de aftrap van een tour langs zalen en festivals, waaronder Bevrijdingsfestival Wageningen, Valkhof Festival, W2 en Luxor Live. Met het uitbrengen van een videoclip bij de single A Song Called Wanda - een ode aan rockabillyster Wanda Jackson - zet de band haar tour voort. De liveshow is zo aanstekelijk dat Bootleg Betty al binnen een jaar een uitnodiging krijgt voor Paaspop, Bevrijdingsfestival Zwolle, Festival Mundial, Down the Rabbit Hole en de Zwarte Cross.

Boeking van Bootleg Betty 

Ondertussen schrijft de band verder aan nieuwe liedjes voor een volwaardig album, waarop ze wederom traditionele muziekstijlen zal combineren tot moderne, catchy popmuziek. Van Wanda Jackson tot Katzenjammer en van Big Mama Thornton tot Kitty, Daisy & Lewis.

Bootleg Betty 
Karlijn Wolsing               - Zang
Daphne Verlinden          - Contrabas
Anneke Zeegers            - Gitaar, ukelele, mondharmonica
Merel van Oven             - Drums
Geena Diepenbroek      - Gitaar
 

Bootleg Betty boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bootleg Betty boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bootleg Betty

Bootleg Betty boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bootleg Betty
Bootleg Betty
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095