Klanttevredenheid
9
Bob en de Blue Band boeken

Wil je Bob en de Blue Band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob en de Blue Band voor een evenement.

Biografie Bob en de Blue Band

“Meer dan een band! Bob en de Blue Band is een ware sensatie, een act!” Bob en de Blue Band is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder event. De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken.

Strak in het pak vertolkt de band Rock-'n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowe Engels- als Nederlandstalig. Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke voetjes van de vloer; vooral de enthousiaste uitstraling van de groep draagt veel bij aan het feestgedruis. De Blue Band heeft ruime ervaring op grote podia zoals festivals, bedrijfsevenementen, privé-feesten en weet zich ook prima te schikken op kleinere locaties. De band heeft in de loop der jaren diverse solo artiesten mogen begeleiden tijdens live shows op grote podia, in theaters en ook op TV en radio. Kortom: Bob en de Blue Band zorgt voor een unieke act die u niet mag missen! Kom het vooral zelf beleven.

Bob en de Blue Band boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bob en de Blue Band boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bob en de Blue Band boeken

Bob en de Blue Band boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bob en de Blue Band boeken
Bob en de Blue Band boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095