Klanttevredenheid
9
BLØF boeken

Wil je BLØF boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BLØF voor een evenement.

Biografie BLØF

BLØF behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards. 

In 2011 komt het 10de album 'Alles Blijft Anders' uit. Dit is verwijzing naar waar BLØF op dit moment staat: "we doen hetzelfde, we zijn wie we zijn, maar dan anders." Het is een nieuw begin, een vooruitblik op de jaren die nog komen. "We zijn allemaal ouder geworden, onze levens zijn veranderd, maar we voelen nog altijd dezelfde hartstocht, zijn nog steeds jonge honden. Meer dan ooit hebben we de ambitie de beste en grootste band van Nederland te zijn en te blijven. We willen nog zeker tien jaar op dit niveau door. Dit album is daarvan het begin." aldus Peter Slager van BLØF. 

Op dit tiende album klinkt BLØF fris en jeugdig, maar ook pittig en doorleefd. Als een gitaarband, een rockband, met toetsenist Bas Kennis als volwaardige tweede gitarist. Alles blijft anders is een stevig album, met weinig ballads, maar vooral rocksongs. Het is volgens Peter Slager een optimistische, positieve en begrijpelijke plaat. Recht voor zijn raap, in zowel tekst als muziek. 

Live staan de Zeeuwen garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. En daarbij maakt het niet uit of de heren nu in het theater, in een club of op een festival staan

BLØF boeken doe je bij Viking Entertainment!

BLØF boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BLØF boeken

BLØF boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BLØF boeken
BLØF boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095