Klanttevredenheid
9

Wil je Blind Date boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Blind Date voor een evenement.

Biografie Blind Date

Blind Date een coverband bestaande uit 5 bandleden. De bandleden zijn geweldig op elkaar ingespeeld omdat ze al jaren samen optreden, dat ze al jaren samen muziek maken is zeker te zien en te horen aan hoe ze invulling geven aan een optreden. De leden van Blind Date spelen de hits van nu, Hollandstalige muziek en op zijn tijd een stevig rock nummer.

Blind Date boeken

De coverband Blind Date zorgt ervoor dat iedere avond waar zij bij aanwezig zijn een super feest wordt. Ze zijn instaat hun gezelligheid en energie over te brengen op het publiek. 

Boekingen voor Blind Date

Blind Date presenteert zich tijdens een feest avond als een band die open staat voor de voorkeuren van het publiek. Deze coverband geeft shows aan zowel privéfeesten als openbare grote feesten. Ook beschikt deze coverband over haar eigen licht- en geluidsinstallatie en in combinatie met hun muziek maken ze er een onvergetelijke show van.

Blind Date boeken doe je bij Viking Entertainment!

Blind Date boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Blind Date boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095