Klanttevredenheid
9
Bep & Tilly boeken

Wil je Bep & Tilly boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bep & Tilly voor een evenement.

Biografie Bep & Tilly

Bep&Tilly verzorgen graag een creatieve workshop met de Creabus, een mini-theatervoorstelling, typetjes of theater op maat.
 

Wat kunnen Bep&Tilly voor u betekenen? Hier wat voorbeelden:
Festivals & evenementen. Bep&Tilly kunnen al hun diensten aanbieden op een festival. Ze verzorgen graag een mini theatervoorstelling, staan met de Creabus op festivalterrein en geven workshops aan kinderen of volwassenen. Een aantal voorbeelden: Zo stonden Annie&Sjaan (zie ‘typetjes’) op een feestavond van Woonboerderij Westenrijck ten bate van de ‘Nierstichting’ bij de toiletten. Iedereen kreeg even een opfrisbeurtje na de toiletgang. Zo wordt naar de wc gaan (en in de rij wachten) toch nog leuk!
 

Op het Zomerterras waren Bep&Tilly te vinden met hun Creabus. Zo’n 150 kinderen hebben meegedaan aan de workshops ‘Pollepelpop’ en ‘Met vlag en wimpel’. Iedereen ging met een supermooi resultaat naar huis. Bep&Tilly kunnen op uw festival of evenement staan met hun interactieve mini-theatershow in en om de bus!
 

Rasta&Rosita (zie ‘typetjes’) geven graag een kijkje in de toekomst, dit alles gebeurd in en om de bus. Natuurlijk altijd positief en met veel humor.
 

Bedrijven
Ook bedrijven kunnen Bep&Tilly inhuren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden.
 

Een bedrijfsfeest is een plek waar de verschillende typetjes het goed doen. Een aantal voorbeelden van wat Bep&Tilly de laatste tijd gedaan hebben op bedrijfsfeesten: Mariet&Janet Goudreinet (zie ‘typetjes’) verzorgden op de nieuwjaarsreceptie voor vrijwilligers van Eigen Koers in Hoogvliet een quiz over het ontstaan van vrijwilligerswerk. Er was een mooie prijs te winnen! Bij binnenkomst op de nieuwjaarsreceptie werden de mensen verwelkomt bij de deur door Annie&Sjaan (zie ‘typetjes’). Ze kregen een opfrisbeurtje en konden schoon en fris het pand binnentreden. Ook kunnen Bep&Tilly met de Creabus een leuke plek creëren op een bedrijfsfeest waar de mensen even iets ‘anders’ kunnen doen. Met een theatrale knipoog laten zij de creativiteit bij de werknemer graag opborrelen. En Rosita&Rasto kunnen op ludieke wijze de toekomst voorspellen in een speciale toekomsthoek. Bep&Tilly leveren ook graag een bijdrage aan een teambuildingsdag. Want wat gebeurd er wanneer het team onder leiding van Bep&Tilly, die zijn aangekomen met hun Creabus, een gezamenlijk kunstwerk gaan maken? Bep&Tilly, die niet alleen maar creatieve duizendpoten zijn, hebben namelijk ook kaas gegeten van groepsdynamica.
 

Familiefeest
De typetjes (zie ‘typetjes’) zijn uitermate geschikt om in te huren op een familiefeest, zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum.
 

Zo hebben Annie&Sjaan (zie ‘typetjes’) pas Dorothe nog in het zonnetje gezet op haar 50e verjaardag. Dorothe wist van niets en keek gek op toen Annie&Sjaan kwamen schoonmaken in het café waar zij haar verjaardag vierde. Annie&Sjaan wisten van alles over Dorothe en staken dit natuurlijk niet onder stoelen of banken.
 

Mariet&Janet Goudreinet (zie ‘typetjes’) hebben onlangs een quiz gehouden op de 92e verjaardag van een dame in Rotterdam. Haar familie vond het heel leuk om door deze quiz wat meer over de jarige te weten te komen. ok hebben Mariet&Janet laatst een quiz verzorgd op een bruiloft van twee jonge geliefden. Dit was hylarisch en leuk omdat het in twee teams gespeeld werd. De gasten werden in deze teams ingedeeld, dus zo werden de gasten van bruid en bruidegom gelijk een beetje door elkaar gemixt.
 

Kinderfeestje
Met de Creabus komen Bep&Tilly voor rijden. Bij mooi weer wordt de creatieve workshop voor de jarige Jet of Job buiten gegeven. Is het slecht weer, dan doen we dit bij het feestvarken binnen. Bep&Tilly nemen alle creatieve materialen mee en zullen vooraf afspreken met de jarige (en zijn of haar moeder of vader) wat er gemaakt gaat worden. Ook de duur van de workshop wordt vooraf afgesproken (Minimaal 1,5 uur)
 

Natuurlijk wordt de jarige een beetje extra in het zonnetje gezet!
 

Scholen
Met de Creabus komen Bep&Tilly het schoolplein op rijden. Bij mooi weer worden de workshops op het plein gegeven. Bij slecht weer in het klaslokaal.
 

Natuurlijk zit er altijd een theatraal randje aan de creactieve workshops van Bep&Tilly. Zo worden bijvoorbeeld eerst de ‘creatieve vibes’ losgewoeld bij de leerlingen, door bijvoorbeeld de Creadans.
 

Altijd op maat
De diensten die Bep&Tilly aanbieden (Creabus, typetjes & mini-theater) worden altijd op maat gemaakt. Eerst is er een gesprek tussen opdrachtgever en Bep&Tilly, de wensen van de opdrachtgever worden aangegeven en Bep&Tilly willen zo veel mogelijk achtergrondinformatie, zodat ze aan de slag kunnen. Naar aanleiding daarvan maken Bep&Tilly een voorstel wat ze aan de opdrachtgever presenteren. En op de dag of avond van het evenement of feest brengen Bep&Tilly dit voorstel tot uitvoer.

 

Bep & Tilly boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bep & Tilly boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bep & Tilly boeken

Bep & Tilly boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bep & Tilly boeken
Bep & Tilly boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095