Klanttevredenheid
9
Bennie en Barry

Wil je Bennie en Barry boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bennie en Barry voor een evenement.

Biografie Bennie en Barry

Stap het feest binnen en maak je klaar om verwelkomd te worden door de meest hilarische welkomst act ooit! Met onze onweerstaanbare beveiligers Bennie en Barry aan het roer, staan zij garant voor een spetterende start van jouw evenement.
 
Bennie en Barry, dit dynamische duo van deurbeveiligers, zijn er altijd als de kippen bij om een lach op ieders gezicht te toveren. Met hun ongeëvenaarde komische timing en onhandige capriolen weten ze het publiek meteen in de stemming te brengen voor een avond vol plezier en vertier.
 
Terwijl ze de deuren bewaken met hun scherpe blik en komische timing, zorgen Bennie en Barry ervoor dat niemand binnenkomt zonder een glimlach op hun gezicht. Maar deze twee zijn meer dan alleen maar bewakers - ze zijn meesters in het vermaken van het publiek met hun hilarische grappen, gekke streken en onverwachte wendingen
Dus vergeet al je zorgen en laat je hartelijk verwelkomen door Bennie en Barry voor een welkomst act die je niet snel zult vergeten.
 

Bennie en Barry boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bennie & Barry boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bennie en Barry
Bennie en Barry

Bennie en Barry boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bennie en Barry
Bennie en Barry
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095