Klanttevredenheid
9
Beatlejuice Broertjes

Wil je Beatlejuice Broertjes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beatlejuice Broertjes voor een evenement.

Biografie Beatlejuice Broertjes

Al bekend met de Beatljuice Broertjes? Deze merkwaardige spoken halen alleen maar kattenkwaad uit; niets nemen zij serieus.

Met deze spookachtige boeven is het oppassen geblazen want voor je het weet nemen ze jou in de maling met één van hun trucjes, grappen of guitige streken. Maar dankzij deze capriolen laten ze gelukkig iedereen lachen. Dus écht gemeen zijn ze niet en ze kunnen je iets laten doen wat je anders nooit doet. Bijvoorbeeld: paardrijden op je ouders. Ze maken draken van ballonnen en houden wedstrijdjes smerige geluiden maken. Dit blijft ouderwets leuk!

Geïnspireerd op de bekende film Beetlejuice van de beroemde regisseur Tim Burton. Door zijn naam drie keer achter elkaar te zeggen wordt hij opgeroepen: Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice. Hij moet de mensen het huis uitjagen. Als de Maitlands erachter komen dat de tactieken van Beetlejuice levensgevaarlijk zijn, willen ze hem terugsturen naar de Netherworld, maar hij heeft hier zelf weinig trek in. Onze broertjes Beatlejuice zijn een stuk milder, maar wel minstens zo gezellig.

Beatlejuice Broertjes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beatlejuice Broertjes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze animatie act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Beatlejuice Broertjes
Beatlejuice Broertjes
Beatlejuice Broertjes
Beatlejuice Broertjes

Beatlejuice Broertjes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beatlejuice Broertjes
Beatlejuice Broertjes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095