Klanttevredenheid
9
BB Caprice (Yerry Rellum)

Wil je BB Caprice (Yerry Rellum) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BB Caprice (Yerry Rellum) voor een evenement.

Biografie BB Caprice (Yerry Rellum)

Bb Caprice is geboren en getogen in Amsterdam. Hij zette zichzelf eigenlijk pas echt op de kaart met het door het Franse label Quantizers uitgebrachte album ‘Exception to the Rule’. De single en videoclip ‘Insecure’ van het album werd bijzonder goed in Frankrijk ontvangen. Daarna volgde een succesvol tournee in Frankrijk wat er toe leidde dat hij optrad tijdens het ‘North Sea Jazzfestival’. 

BB Caprice boeken

BB Caprice werd door The Partysquad gevraagd om met Jacqueline Govaert en Extince, de spetterende opening te verzorgen van de TMF Awards van het gelijknamige muziekstation. Deze samenwerking werd als single gelanceerd en bereikte de nummer 2 van de nationale top 40.

Uiteindelijk resulteerde een samenwerking met de Italiaanse producer Shablo in een single en videoclip ‘Count On Me’. Deze single werd later ook in het Italiaans vertaald en in het Italiaans door BB Caprice ingezongen voor de zeer bekende Italiaanse rapper Gue Pequeno onder de naam ‘Conta Su Di Me’.

Boekingen van BB Caprice

Een aantal jaren later is er een nieuwe EP van Next Of Kin genaamd “Long Hard Road’ door Walboomers Music uitgebracht waarvan de single ‘Something About You’ goed is ontvangen en inmiddels de 250 duizend streams op Spotify is gepasseerd. De groep heeft meerdere keren live opgetreden bij Veronica’s ‘Countdown Cafe’. In de afgelopen periode heeft BB Caprice meegedaan aan het zevende seizoen van ‘The Voice Of Holland’ onder zijn eigen naam Yerry Rellum.

BB Caprice (Yerry Rellum) boeken doe je bij Viking Entertainment!

BB Caprise boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

BB Caprice (Yerry Rellum) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BB Caprice (Yerry Rellum)
BB Caprice (Yerry Rellum)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095