Klanttevredenheid
9

Wil je Ballonnen Kraam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ballonnen Kraam voor een evenement.

Biografie Ballonnen Kraam

De ballonnenkraam geeft je het gevoel van Charlie in de chocoladefabriek van Willy Wonka. Een menu met allemaal verschillende ballonfiguren waar je uit kunt kiezen. Overal waar je kijkt vrolijke kleurtjes. En je eigen ballondier die voor je neus, speciaal voor jou wordt gemaakt. De keuze is reuze. En de mogelijkheden zijn groter dan je eigen fantasie.

Doormiddel van de ballonnenkraam is het mogelijk om het een en ander voor te bereiden. Zo kan Bella Ballon veel meer kinderen voorzien van een leuke ballon én krijgen alle kinderen een super gave ballon. Van haai tot eenhoorn. Van aap tot giraf.

Een geweldige uitkomst voor festivals, bedrijfsfeesten, winkelcentra, camping en alle anderen plaatsen waar kinderen in grote getale langs komen. Ook is het mogelijk om de ballonnenkraam te combineren met de ballonnenshow. Een verhaal met allerlei avonturen die Bella Ballon beleeft. In dit verhaal kunnen de ballonnen uiteraard niet ontbreken.

Ballonnen Kraam boeken doe je bij Viking Entertainment!

De ballonnenkraam boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kinderact. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ballonnen Kraam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ballonnen Kraam
Ballonnen Kraam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095