Klanttevredenheid
9
Ballonartiest Kim

Wil je Ballonartiest Kim boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ballonartiest Kim voor een evenement.

Biografie Ballonartiest Kim

Kim is een jonge en zeer getalenteerde ballonnenartiest. Zij kan de meest uiteenlopende creaties maken met ballonnen en is multi-inzetbaar. Mocht u één van Nederlands meest creatieve ballonkunstenaars willen inzetten op uw evenement zijn de mogelijkheden heel divers. Zij kan prachtige stijlvolle ballonpilaren maken in de kleuren van het evenement inclusief bedrukt logo desgewenst, tafelstukken, ballondecoratie voor bij de entree, ballonfiguren voor kinderen. Ook kan Kim een product namaken. Denk bijvoorbeeld aan het ombouwen van golfkar tot een rijdende auto/locomotief/arreslee van ballonnen! Dit wordt een absolute eyecatcher op uw evenement waarmee iedereen op de foto zal willen.

In 2023 stond Kim in de finale van het programma 'Blow Up'. In dit programma nemen Nederlandse ballonartiesten het tegen elkaar op. 

Ballonartiest Kim boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ballonartiest Kim boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ballonartiest Kim

Ballonartiest Kim boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ballonartiest Kim
Ballonartiest Kim
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095