Klanttevredenheid
9
The Bacon Factory Boeken

Wil je The Bacon Factory boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Bacon Factory voor een evenement.

Biografie The Bacon Factory

The Bacon Factory is de band die er goed over heeft nagedacht om alles in orde te hebben om de Nederlandse podia te bestormen. Hun 1e wapenfeit noteerden zij tijdens de allereerste editie van Kingpop in Vaasse stonden. Nog wat onwennig stonden zij op het grote podium. Maar zij maakten direct indruk op het publiek. De band kreeg met haar show, waarin de gezelligste meezingers en hardste hits op hun eigen wijze worden gespeeld, alle handen op elkaar. Nadien heeft de band op alle volgende edities van Kingpop gestaan.

Daarnaast maakte de band haar meters in de regionale horeca. Zij bouwden daarmee ook direct een zeer trouwe aanhang op die de band overal volgt.
The Bacon Factory bestaat uit 5 heren, afkomstig uit de regio Tubbergen, die iedere keer weer enthousiast het podium bestormen.

Zij spelen een herkenbaar coverrepertoire op hun eigen wijze. Soms rauw, soms ingetogen, de hardste hits, maar vooral; alles met passie!
The Bacon Factory is er klaar voor en gaat de feesttenten en kermissen onveilig maken met hun prima bühneshow. The Bacon Factory; partyrock in optima forma!

The Bacon Factory boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Bacon Factory boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Bacon Factory Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Bacon Factory Boeken
The Bacon Factory Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095