Klanttevredenheid
9
B4YOU

Wil je B4YOU boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van B4YOU voor een evenement.

Biografie B4YOU

B4YOU is een akoestische samenstelling die ontstaan is uit een muzikale vriendschap tussen Tom van den Hengel en Arthur P. Levyssohn. Ze maakten samen voor de gezelligheid muziek, wat echter nooit verder kwam dan de woonkamer of studio. Door enthousiasme uit de omgeving hebben zij samen dan toch samen besloten om hun muziek naar de buitenwereld te brengen.
 

Boekingen B4YOU

Om te zorgen dat dit een succes ging worden zijn Arthur en Tom op zoek gegaan naar de juiste muzikanten om een veelzijdig akoestisch repertoire neer te kunnen zetten, wat heeft geresulteerd in de huidige band B4YOU. Met Elise Roijmans en Tom van den Hengel als vocals, Arthur P. Levyssohn op gitaar, Jeroen houben op keys en Hakim Lahfel op drums, wordt een krachtige combinatie gevormd. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige harmonie en een verrassend repertoire, maar omvat ook een unieke manier om vertrouwde deuntjes in een akoestisch jasje te steken. Geen zware jazz klanken maar juist mooie bekende liedjes met een knipoog. B4YOU is er voor jou!

B4YOU boeken doe je bij Viking Entertainment!

B4YOU boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

B4YOU boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
B4YOU
B4YOU
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095