Klanttevredenheid
9
Arthuro Cardini boeken

Wil je Arthuro Cardini boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Arthuro Cardini voor een evenement.

Biografie Arthuro Cardini

Arthuro Cardini is een rasartiest die in tal van pretparken, circussen en variété-programma's heeft gewerkt. Jong en oud kan hij perfect entertainen.

Hij spreekt 4 talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Hij kent alle kneepjes op artistiek vlak en wordt bijgestaan door een charmante en lieftallige assistente.

Wie kiest voor Arthuro Cardini, kiest puur amusement op hoog niveau. Muziek, humor en sterke visuele effecten vindt je terug in zijn programma's. 

Musical Fantasy , bestaat uit twee rasartiesten uit de variété en circuswereld Arthuro en Veronique Cardini . Zij werkten in diverse pretparken en circussen in Europa . Ook waren ze jaren te zien bij Holiday on Ice. Zij bespelen meer dan 16 instrumenten en zorgen voor ambiance bij het publiek. De show is een mix van muziek , variété, humor en magie. Het programma duurt 2 x 30 min . Geluid, licht en aangepast decor wordt mee gebracht.
 
Showtime met Arthuro en Veronique Cardini , Eddy Wannabe en Thorsten von Lippe Biesterfeld. Arthuro en Veronique Cardini brengen hun Musical Fantasy, daarbij neemt Eddy Wannabe U mee terug naar de bekende Eddy Wally met zijn onvergetelijke liedjes. Met Thorsten Von Lippe Biesterfeld gaan wij naar de Duitse schlagers  en de welbekende oktoberfeesten. Deze unieke artiest zal U niet snel vergeten. Alles wordt live gebracht op de bühne. Wij zorgen voor geluid, licht en aangepast decor. In deze show is er extra geluidstechniek voorzien.

Arthuro Cardini boeken doe je bij Viking Entertainment!

Arthuro Cardini boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Arthuro Cardini boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Arthuro Cardini boeken
Arthuro Cardini boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095