Klanttevredenheid
9
Art Rooijakkers boeken

Wil je Art Rooijakkers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Art Rooijakkers voor een evenement.

Biografie Art Rooijakkers

Op 5 januari 2022 om 14.15 uur krijgt hij in Rotterdam nieuws te horen dat het einde van zijn carrière betekende.

Drie maanden eerder had een KNO-arts van het Ikazia-ziekenhuis een granuloom, een zwelling op zijn rechter stemband, operatief verwijderd. Maar nu blijkt de vergroeiing terug te zijn. De arts vertelde hem dat er niets aan te doen is en dat hij een zwakke, hese stem zal houden voor de rest van zijn leven. Wanneer hij die middag vanuit het ziekenhuis naar huis rijdt, zette hij keiharde muziek op en schreeuwde mee. Wat maakt het uit, zijn stem is toch al kapot. En dat betekent: het einde van zijn carrière. Een presentator zonder stem is immers niet echt in trek.
 

Wat volgt is een jaar vol medische en mentale ups en downs. Een jaar waarin hij nog drie keer geopereerd zal worden en honderd dagen in stilte doorbrengt. Na een reeks teleurstellingen komt de ommekeer wanneer de arts voor ‘de nucleaire optie’ gaat: met grof geschut de granuloom te lijf gaan.

En wanneer hij zelf loslaat.

Hij hield lang krampachtig vast aan zijn werk. Het voelde alsof hij zonder baan een belangrijk deel van zijn identiteit kwijt zou raken. Op het moment dat hij zich vereenzelvigde met het idee dat het niet goed zou komen en zich richtte op andere doelen, zoals het voorlezen van zijn dochters, werd de weg omhoog ingezet.


Inmiddels is hij gemotiveerder dan ooit om jullie mooie congressen als dagvoorzitter vorm te geven! Zijn stem is geheel terug en zijn enthousiasme groter dan ooit! 

Art Rooijakkers behoort tot de bekendste Nederlandse televisiepresentatoren en is ook te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. Het grote publiek kent hem onder meer als winnaar van Wie is de Mol? en als latere presentator van datzelfde programma. Tegenwoordig Art Rooijakkers een graag geziene gast op tal van evenementen en zakelijke bijeenkomsten.


Als presentator maakt hij furore met goed scorende televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Peking Express, Als de vrouw van huis is, Gezond Weer Op, Outback Jack, Return to Sender, De Spaanse Droom en De Zomer Draait Door.
 
Naast presentator, is hij ook actief als eindredacteur. Zo verzorgt hij onder meer de eindredactie van programma’s als Het Blok, Grenzeloos Verliefd en Model in 1 dag. Als spreker weet hij tijdens een lezing boeiend te vertellen over het geheim achter dit soort succesvolle televisieformats en trekt hij tegelijkertijd de parallel met succes op zakelijk vlak.

Art Rooijakkers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Art Rooijakkers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Art Rooijakkers boeken
Art Rooijakkers boeken
Art Rooijakkers boeken

Art Rooijakkers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Art Rooijakkers boeken
Art Rooijakkers boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095