Klanttevredenheid
9
Arjen boeken

Wil je Arjen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjen voor een evenement.

Biografie Arjen

Terwijl iedereen om me heen op voetbal zat of een andere sport beoefende, was ik altijd al bezig met muziek maken. In eerste instantie met de focus op drummen, maar een jaar later zat ik ook op pianoles. Dus twee keer per week naar de muziekschool om mij daar muzikaal te kunnen ontwikkelen. Na 9 jaar op de muziekschool te hebben gezeten was het tijd om verder te gaan kijken, en zo kwam ik als toetsenist bij m'n eerste bandje (Atomic) terecht. Daar zong ik af en toe tweede stem, totdat de zangeres opstapte... Vele auditanten laten komen om die rol te vervullen, maar uiteindelijk ben ik dat zelf gaan proberen. Mensen werden enthousiast en toen bleek dus dat ik ook nog kon zingen. Eigenlijk heb ik vanaf dat moment het drummen losgelaten en ben ik mij volledig gaan focussen op toetsen en zang. 

Atomic liep op z'n einde en toen diende Coconut Showband zich aan, mijn eerste professionele band in het bedrijfsfeesten en chique feesten circuit. Het netwerk begon te groeien en zo kwam ik in contact met Live On Tour en Great Pianos, via dat netwerk heb ik ook nog twee jaar als muzikant in een dinnershow gespeeld. Na uiteindelijk 7 jaar met Live On Tour en Great Pianos gespeeld te hebben, speel ik nu meestal onder de naam PIANO&CO en REQUEST LIVE. Dit is onderdeel van Kikks Concepts & Entertainment, waarbij ik samenwerk met mijn compagnon Alwin Barten. Maar ook ben ik als solo-artiest veel te vinden op recepties, bruiloften, beurzen en bedrijfs-evenementen. Inmiddels ben ik vader van twee kinderen en al geruime tijd full-time muzikant!!!

Arjen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Arjen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken
Arjen boeken

Arjen boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Arjen boeken
Arjen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095