Klanttevredenheid
9
Ar!e boeken

Wil je Ar!e boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ar!e voor een evenement.

Biografie Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen…Dat is exact waar “AR!E” voor staat!
 

Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al jaren vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: “AR!E” kwam, “AR!E” zag en “AR!E” overwon!
 

Sinds 1999 weten Arie Zwamborn (slag/sologitarist), Meindert de Laat (slag/sologitarist) en Gert-Jan Smit (microfonist) als geen ander hoe ze het “AR!E” virus op verrassende, overtuigende wijze moeten verspreiden… Voeg daarbij een retestrakke ritmesectie en de succesformule is compleet! Met Anthony Hobo op bas en Stefan Poortvliet op drums weet de band als geen ander hoe ze een vette show weg moeten zetten en iedere locatie omzetten tot een gigantisch, dampend feest!
 

“AR!E” heeft een breed repertoire die de 5 heren naar zichzelf hebben toegetrokken. Foo Fighters, Go Back to the Zoo, Kaiser Chiefs, Kings of Leon, Gary Moore, ZZ-Top, Queen, Toy Dolls, Dizzy Mans Band, Flashdance…niets is de mannen te gek. De optredens bestaan uit een mix van improvisatie met een opzwepende nummerkeuze waarin stevige rock, gecombineerd met een vleugje van blues en rock ’n roll, de hoofdrol speelt. De band speelt zelfs dance-nummers die zij zich eigen hebben gemaakt.
 

“AR!E” was eerder te horen bij Ruud de Wild op Q-Music en speelde eerder in o.a. Den Bolder (Fanclubdag WC Experience), de Tavenu in Waalwijk, Poppodium W2 in Den Bosch, op diverse motortreffen evenementen in België, maar ook in de kleine kroegen. “AR!E” zul je op diverse festivals en in feesttenten, zalen en in de kleinere kroegen tegen komen!
 

En vergeet niet: “AR!E” is tegenwoordig ook te boeken met hun Kaiser Chiefs Tribute Show! Als de ARIE CHIEFS zullen de heren alle bekende hits (en meer) verkondigen in een knallende show. Hiervoor is zelfs 6e bandlid, held op toetsen, Bas de Bijl aangenomen tot 1 van de Chiefs.
 

De Arie Chiefs: De unieke, enige Kaiser Chiefs Tribute band uit de BENELUX!!

Ar!e boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ar!e boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ar!e boeken
Ar!e boeken

Ar!e boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ar!e boeken
Ar!e boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095