Klanttevredenheid
9
Aliyah boeken

Wil je Aliyah boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Aliyah voor een evenement.

Biografie Aliyah

Er is nogal wat gaande rond Aliyah sinds haar deelname aan Hollands Got Talent in 2011. Ze won op 16 september 2011 de HGT finale met het liedje ‘I Have Nothing’ met 35 procent van de stemmen. Al weer een aantal jaren werkt het team van Aliyah aan haar (NL) repertoire en resulteert in een ongekende populariteit van Aliyah in de kids doelgroep: op haar VEVO channel: 29.993 abonnees en meer dan 15.000.000 (!) weergaven van haar videoclips. Verder heel veel actieve volgers op Twitter, Instagram en Facebook page. Aliyah is inmiddels een paar jaar ouder en klaar om op tour te gaan. Afgelopn jaar verkocht ze de Melkweg in no time uit en staat voor dit jaar op 4 oktober in de agenda. Daarnaast is Aliyah op events te boeken als tape act met twee dansers met een wervelende show. Check Aliyah's videoclips op: www.youtube.com/AliyahVEVO

 

 

Aliyah boeken doe je bij Viking Entertainment!

Aliyah boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Aliyah boeken
Aliyah boeken

Aliyah boeken?

EUR Prijs v.a. € 3500,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Aliyah boeken
Aliyah boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095