Klanttevredenheid
9
Alan Dos Santos

Wil je Alan Dos Santos boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alan Dos Santos voor een evenement.

Biografie Alan Dos Santos

Alan dos Santos is in Brazilië geboren en opgegroeid. Sinds zijn 6e jaar speelt hij percussie instrumenten. Hij begon tijdens familie feestjes en op zijn 13e speelde hij al bij verschillende bands in Brazilië. Toen hij naar Nederland kwam, wist hij wat hij wilde doen, de Braziliaanse grooves die hij in zich heeft naar Nederland brengen. Zo is hij met Nosso Groove begonnen. Nosso Groove betekent Onze Groove, daarmee doelt hij op een eigen ontwikkelde stijl van Braziliaanse grooves, waarmee hij zich met Nosso Groove onderscheidt van de standaard Braziliaanse grooves.

Alan dos Santos boeken

Muziek maken en zijn eigen stijl ontwikkelen is zijn passie en inprovisatie en interactie met het publiek is zijn kwaliteit. Alan heeft, ook in Nederland, van zijn grote liefde zijn werk kunnen maken. Alan dos Santos geeft optredens met zijn percussiegroep Nosso Groove en treedt op met DJ's en artiesten. Hij geeft ook workshops, zowel onder de naam Nosso Groove als in samenwerking met anderen. Wilt u een echte entertainer voor op uw feest of evenement? Neem dan contact op met deze charismatische en energieke percussionist: Alan dos Santos Nosso Groove Percussionist: Solo, band, met DJ's en workshops

Alan Dos Santos boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alan dos Santos boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze percussionist entertainer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos

Alan Dos Santos boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alan Dos Santos
Alan Dos Santos
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095