Klanttevredenheid
9
Aladdin

Wil je Aladdin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Aladdin voor een evenement.

Biografie Aladdin

Aladdin wil altijd al een prins zijn. Dan plots klopt er op een dag een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn. De oom zegt Alladin’s wens te kunnen vervullen: ‘Ik maak ik van jou een prins, als jij iets voor mij doet Aladdin.’

Alladin (4+) boeken 

De oom neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een plek in de woestijn, zoekend naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Djinn laat Aladdin zien dat zijn oom een gemene tovenaar is, Djafar heet hij. De gemene oom wil trouwen met de prinses om zo de macht te krijgen. Djinn en Aladdin maken samen een plan om hem te stoppen. Lukt het hen om de gemene tovenaar te stoppen met zijn plan om prins te worden?

Boekingen Alladin (4+)

Aladdin (4+) is een prachtig sprookje uit duizend-en-een-nacht vol humor en magie, in een eigentijds jasje. Het kleurrijke decor met animatie, de prachtige muziek en de spannende verrassingen voeren de toeschouwers mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en wonderbaarlijke paleizen.

Aladdin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Aladdin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze theatershow. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Aladdin

Aladdin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Aladdin
Aladdin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095